Aankoop

Gericht en opmaat aankopen met Biermans Makelaardij

Naast onze inschrijfservice kunt u bij ons ook terecht voor een gerichte zoekopdracht.
Biermans Makelaardij heeft een eigen visie ontwikkeld over de aankoop van uw huis.
Wij gaan niet uit van uw huis maar van uw ‘thuis’. Wonen en leven is immers aanzienlijk belangrijker dan ‘de woning’ alleen genomen. U koopt niet alleen een huis maar ook een woon- en leefomgeving.
Locatie, ligging, comfort en sfeer van de woning achten wij één van de belangrijkste criteria; de woning moet bij u passen.

Dat is ons uitgangspunt en die visie vindt u terug in onze manier van werken. Daarom staat persoonlijke aandacht hoog in ons vaandel en inventariseren wij vóór alles de wensen van u als cliënt.
Op basis van uw wensen en eisenpakket adviseren wij u en zoeken wij het huis dat past bij uw woon- en leefstijl. Dit houdt automatisch in dat u als cliënt kunt rekenen op onze buitengewone aandacht en interesse. Wij zijn uw persoonlijk adviseur en die persoonlijke benadering heeft bewezen succesvol te zijn.

Onze aankoopbegeleiding bestaat o.a. uit:
  1. - vrijblijvende kennismaking waarbij uw wensen en eisenpakket in kaart worden gebracht.
  2. - tevens worden de financieringsmogelijkheden en het te besteden bedrag met u besproken.
  3. - gericht en actief zoeken bij alle makelaars in de regio waar u zoekt.
  4. - selectie uit het aanbod aanbieden en bespreken van geselecteerde woningen.
  5. - contact opnemen en een afspraak maken met de verkopend makelaar voor een bezichtiging.
  6. - beoordelen van de waarde van de woning.
  7. - onderhandelen over de prijs.
  8. - zorgdragen voor een correcte koopakte.
  9. - correct afhandelen van de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Wanneer u interesse heeft in persoonlijke aankoopbegeleiding of meer informatie wenst maak dan een vrijblijvende afspraak met de makelaars van Biermans Makelaardij.


Makelaars met passie voor uw passie!


Verkoop

Uw woning verkopen?

Wanneer u verkoopplannen heeft, adviseren wij u allereerst een afspraak te maken voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek met een van onze makelaars. Zij hebben kennis van de marktsituatie, de marktontwikkelingen, de wetgeving en vele andere relevante aspecten van de onroerend goed markt. In het vrijblijvende gesprek wordt de waarde van uw woning vastgesteld en worden uiteraard uw vragen en wensen besproken om u een reëel beeld te schetsen van de bij u passende verkoopstrategie.

Wanneer u besluit om uw woning bij Biermans Makelaardij in verkoop te geven wordt uw woning gedetailleerd opgenomen. Er wordt een reële vraagprijs vastgesteld en alle relevante zaken worden met u besproken en schriftelijk vastgelegd. Tevens worden de verkoopkosten met u besproken en schriftelijk vastgelegd zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Biermans Makelaardij hanteert een breed pakket aan verkoopmiddelen zodat uw woning op lokaal, regionaal en landelijk niveau onder de aandacht wordt gebracht. De mogelijkheden om uw woning aan te bieden zijn divers, maar zijn natuurlijk mede afhankelijk van uw budget. Onze makelaars zullen in overleg met u de juiste verkoopmiddelen selecteren die benodigd zijn voor een zo groot mogelijk bereik van de doelgroep.

Bezichtigingen van uw woning worden op afspraak met u gemaakt. De bevindingen van de potentiële kopers worden met u besproken en u wordt regelmatig geïnformeerd over de vorderingen en ontwikkelingen.

De laatste fasen binnen het verkooptraject zijn de onderhandeling en het notariële transport. Deze worden door onze makelaars op professionele wijze uitgevoerd. Door training en ervaring wordt de hoogst haalbare prijs uitgehandeld zodat een optimaal resultaat bereikt wordt. Vervolgens worden alle afspraken tussen koper en verkoper nauwkeurig in een VBO- koopakte vastgelegd waarbij alle juridische consequenties zorgvuldig met u worden doorgenomen. Tot slot verzorgen wij voor u de afspraak en de volledige afhandeling bij de notaris.

Kortom de verkoop van uw woning is geen eenvoudige materie. Des te meer redenen om het over te laten aan makelaars met passie voor uw passie.

Taxaties

Taxaties

Onze gecertificeerde taxateurs verrichten taxaties van onroerende zaken ten behoeve van onder andere aankoop, verkoop en financiering. De taxaties worden verricht volgens het keurmerk van het NWWI. Biermans Makelaardij heeft in der loop der jaren een gedegen kennis en databank opgebouwd van de onroerend goed markt in Limburg.

Voor diverse opdrachtgevers zoals banken, hypotheekintermediairs, verzekeraars, gemeenten, belastingdienst, bedrijven en natuurlijk particuliere kopers en verkopers worden vrijwel dagelijks taxaties uitgevoerd.

Een taxatie van onroerende zaken is een complexe zaak. Het vereist een optimale kennis van de lokale en regionale markt. De waarde van onroerend goed is van vele factoren afhankelijk, naast de bouwkundige, constructieve en onderhoudstechnische zaken, zijn ook de ligging, inhoud, perceeloppervlakte en courantheid van belang. Daarnaast zijn voor een taxatie nog een aantal zaken van belang die helder en duidelijk in een professioneel taxatierapport zijn vermeld.

Door onze brede praktijkervaring, onze eigen databank en door gebruik te maken van ons eigen marktvergelijkingssysteem bieden wij u de garantie voor een zo juist mogelijke en objectieve taxatie, als het moet binnen 24 uur!

U kunt de taxateurs van Biermans Makelaardij inschakelen bij zowel koop- of verkoopplannen en financieringen op het gebied van particulier onroerend goed maar ook voor bedrijfsonroerend goed.

Biermans Makelaardij is aangesloten bij de Stichting Certificering Vastgoed Makelaars (SCVM).

Het is goed om te weten dat een team professionals voor u klaarstaat

Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

De keuze van uw woning is strikt persoonlijk; u heeft nu eenmaal andere wensen dan anderen. Dit geldt ook voor hypotheken. Uw financiële situatie is uniek en er is maar één hypotheek die er precies bij past. Een mooi huis herkent u in een oogopslag, maar een hypotheek beoordelen is minder eenvoudig.

Biermans Makelaardij werkt nauw samen met onafhankelijke hypotheekadviseurs en banken, die u een advies op maat geven, toegespitst op uw eigen persoonlijke situatie. Aan de hand van een grondige analyse van uw huidige financiële situatie wordt er een financieel plan samengesteld waarbij de juiste hypotheek wordt gezocht.

Wilt u graag een vrijblijvend financieel advies toegespitst op uw persoonlijke situatie, of een berekening van uw maximaal verantwoord te financieren bedrag dan staan wij graag voor u klaar. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend financieel advies met één van onze adviseurs. Uiteraard komen wij ook graag bij u thuis.

Waardebepalingen

U heeft verkoopplannen? U wilt de waarde van uw woning weten? Neem dan contact met ons voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning.