Helaas, dit pand is verkocht

Indien je interesse hebt in een gelijkaardig pand, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf je in

Multifunctionele bedrijfsruimte met inpandige kantoorruimte en omheind buitenterrein. Het object is gelegen in de kern van het dorp en heeft een goede bereikbaarheid.
De bedrijfsruimte is voor meerdere doeleinden geschikt waaronder opslag- en werkruimte.

De bedrijfsruimte is voorzien van een elektrische en met afstandsbediening bedienbare sectionaalpoort van ca. 3,60 meter breed en ca. 3,80 meter hoog welke tevens voorzien is van een loopdeur. De bedrijfsruimte is totaal ca. 10 x 20 meter groot en bestaat uit werk-/opslagruimte en een inpandige kantoorruimte met kitchenette en toilet. Daarnaast bevindt zich in de bedrijfsruimte een koelcel.
Het buitenterrein is verhard, omheind en middels een brede toegangspoort bereikbaar en biedt meer dan voldoende ruimte om te parkeren op eigen terrein.

Algemeen:
Het object is gebouwd omstreeks 1968 en verkeert in een prima staat van onderhoud. De bedrijfsruimte is opgetrokken uit een staalconstructie met gemetselde wanden, plat dak met mastiek dekking en is voorzien van een betonvloer. De bedrijfsruimte is voorzien van elektriciteit en water.
Het object valt onder het bestemmingsplan 1e herziening kernen Roerdalen en heeft de bestemming bedrijventerrein. Het bruto vloeroppervlak bedraagt ca. 200 m² en het perceeloppervlak bedraagt 585 m².

Algemeen

Adres:Schoolstraat 7
Vlodrop
Referentie:6063BW_7
Vraagprijs:Verkocht
Type:Bedrijfsruimte
Beschikbaar vanaf:1-8-2023
Ligging:Gemeente
Perceeloppervlakte:585 m²
Bouwjaar:1968
Inhoud:800 m³
Algemene staat:Normaal
Verhuurbare vloeroppervlakte:200 m²

Indeling

Opslagruimte:180 m²
Kantine:20 m²

Bedrijfshal:
Oppervlakte:200 m²
Vrije hoogte:4 m

Comfort

Winkel:Ja
School:Ja
Ontspanning:Ja
Restaurant:Ja
Dak:Plat dak met bitumineuze dakbedekking

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Vlodrop
Oppervlakte:585 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht