Helaas, dit pand is verkocht

Indien je interesse hebt in een gelijkaardig pand, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf je in

In het uitbreidingsplan ’t Thaal te Echt bieden wij u deze prachtige bouwkavels aan met de unieke mogelijkheid om naar eigen inzicht en individuele woonwensen uw droomhuis te realiseren!

Kenmerken
Het betreft 12 bouwkavels aan de Thaalweg West met frontbreedtes van 12.45 tot 22,50 meter.
De kavels bieden hu hiermee een diversiteit aan mogelijkheden bij het ontwerpen van uw droomhuis. De diepte van de kavel varieert van 20,72 tot 42,70 meter. Het betreft gunstig geproportioneerde bouwpercelen in een prachtige en authentieke dorpsomgeving.

Mogelijkheden
De voorschriften voor het realiseren van uw droomhuis treft u aan in de bijgevoegde verkoop documentatie. Het bestemmingsplan biedt qua voorschriften ruime mogelijkheden om uw woning naar wens te kunnen realiseren.


• De vermelde prijzen zijn v.o.n., dus inclusief 21.0% BTW en notariskosten van het transport, doch exclusief renteverlies.
• Grondkosten zijn rentedragend vanaf 01-01-2018 á 6%.
• Notaris: Notariskantoor Van de Ven, Peijerstraat 85, 6101 GC, Echt.

Locatie
Nieuwbouwwijk ’t Thaal is een zeer gewilde en rustige woonlocatie gelegen nabij de N295
(ook wel Rijksweg Noord genoemd) tussen de wijken Pey en Hingen.
Tevens is natuurgebied Kranenbroek op loopafstand van deze wijk gelegen.

De kern Pey is een zelfstandige parochie en kent een rijk verenigingsleven. In de kern Pey is een basisschool aanwezig en vindt u tevens een klein doch divers winkelaanbod met o.a. een supermarkt, huisartsenpraktijken, tandartsenpraktijken en een apotheek.

De kern Echt beschikt over een gevarieerd winkelaanbod, diverse uitgaansgelegenheden, cafés, restaurants en recreatiemogelijkheden. Tevens vindt u in Echt het Connect College voor voortgezet onderwijs op alle niveaus.

Als toekomstige bewoner van ’t Thaal hoeft u straks slechts 2,5 km af te leggen om op de autosnelwegen A2 en A73 te komen, 1,5 km tot de Bovenstestraat in het centrum van Echt en 1 km tot het NS station. Duitsland en België liggen op respectievelijk 7 en 10 km afstand.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het bouwen van uw eigen droomhuis in deze nieuwe woonwijk, neemt u dan contact op met ons kantoor voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Adres:Thaalweg West
Echt
Referentie:6102EA0
Koopprijs:Verkocht
Type:Grond
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:319 m²
Type constructie:Traditioneel

Comfort

Winkel:Ja
School:Ja
Snelweg:Ja
Bank:Ja
Ontspanning:Ja
Restaurant:Ja

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht