Helaas, dit pand is verkocht

Indien je interesse hebt in een gelijkaardig pand, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf je in

Nog slecht 1 bouwkavel te koop!!

Aan de Dorpsstraat, in het landelijk gelegen Ohé en Laak, worden 2 bouwkavels te koop aanboden. De bouwkavels worden aangeboden met bouwvergunning voor het bouwen van een vrijstaand landhuis. Uiteraard kunt u ook een geheel op uw wensen afgestemd bouwplan indienen bij de gemeente. Dit biedt u de mogelijkheid om uw eigen droomhuis te realiseren.

De ligging ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A73 en tal van recreatiemogelijkheden is zeer gunstig.
Ohe en Laak is een klein idyllisch dorp dat samen met het vestigingsstadje Stevensweert het “eiland in de Maas” vormt. Ohe en Laak is omringd door plassen welke ontstaan zijn door grindwinning en nu gebruikt worden recreatie. Er zijn tal van fietsroutes in de omgeving en er is een veerpontje over de Maas zodat u naar België kunt fietsen. In de directe nabijheid bevinden zich de plaatsen Echt met een groot en gevarieerd winkel- en schoolaanbod, Maasbracht met de grootste binnenhaven van Nederland en Maaseik in België. Steden als Maastricht, Eindhoven, Venlo en Düsseldorf zijn makkelijk bereikbaar door de ligging nabij de aansluitingen op de A2 en de A73.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het bouwen van uw eigen droomhuis, neemt u dan contact op met ons kantoor voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

kavel perceeloppervlakte frontbreedte verkoopprijs

kavel 2 ca. 1.475 m² ca. 16,50 meter VERKOCHT
kavel 3 ca. 1.516 m² ca. 16 meter € 149.000,-- v.o.n.

Algemeen

Adres:Dorpsstraat 24-a
OHÉ EN LAAK
Koopprijs:Verkocht
Type:Grond
Perceeloppervlakte:1.475 m²
Perceelbreedte:16 m
Type constructie:Traditioneel

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht