Verkoop

Past uw woning niet meer bij uw woonsituatie? Wilt u groter gaan wonen vanwege gezinsuitbreiding, of omdat u zoek bent naar een werkplek thuis? Of wilt u juist kleiner gaan wonen, omdat uw kinderen het huis uit zijn of omdat u meer wil gaan genieten en ondernemen? Dan is dit misschien wel het juiste moment om uw huis te verkopen.
 
Voor de meeste mensen is het verkopen van een woning geen dagelijkse bezigheid. Er komt nogal wat bij kijken. Zet u uw woning bij ons te koop, dan zorgen wij voor een zorgeloos verkoopproces. Gelukkig hebben wij al meer dan 40 jaar heel veel mensen mogen helpen met de verkoop van hun woning en in veel gevallen zelfs vaker dan eenmalig. Een groter compliment, dan de terugkeer van een klant, bestaat in onze ogen niet. Onze makelaars werken en wonen in de regio, zijn lokaal bekend en hebben een groot netwerk in de regio. 
 
Biermans Makelaardij begeleidt u volledig in het verkoopproces vanaf het eerste gesprek tot aan de overdracht bij de notaris. Een woning verkopen is maatwerk, geen enkele verkoop is hetzelfde en daarom houden wij u op de hoogte en overleggen we met u alle stappen die genomen worden. 

Waarom kiezen voor Biermans Makelaardij?
Wij zijn al meer dan 40 jaar in de regio actief en lokaal bekend. 
Wij bieden deskundige begeleiding met professionele makelaars die oog hebben voor uw belang.
Foto's worden gemaakt door een professionele fotograaf.
Flexibiliteit ten aanzien van bezichtigingen van uw woning buiten kantoortijden.
Het gehele verkooptraject wordt in nauw overleg met u bepaald.

Gratis waardebepaling voor de verkoop van uw woning
Bent u benieuwd of het ook voor u een mooi moment is om uw woning te gaan verkopen? Een goed begin is dan wellicht om een waardebepaling van uw huidige woning te krijgen. Onze gratis waardebepaling is een goede eerste stap om een indruk te krijgen van waar uw woning staat in de markt. Wij komen vrijblijvend bij u langs en geven op basis van de staat van de woning, de huidige woningmarkt en de woningtransacties in de afgelopen periode een schatting van de waarde van uw woning.

Neem vrijblijvend contact op
Wilt u eens persoonlijk kennis maken of overweegt u uw woning te gaan verkopen? Dan horen wij dit graag van u. Wij zijn ervan overtuigd u optimaal te kunnen begeleiden bij de verkoop van uw woning. Vul het formulier op onze contactpagina in of bel ons op 0475-485006. Binnenlopen op Angsterweg 1 Vlodrop kan natuurlijk ook. 
 

Aankoop

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning, zult u merken dat het momenteel niet eenvoudig is. Of het nu gaat om uw eerste woning, een tweede woning, een bestaande woning of een nieuwbouwwoning in nagenoeg alle doelgroepen van de woningmarkt is er momenteel een enorm tekort aan woningen. Professionele begeleiding kan hierbij dan een uitkomst bieden.  Wij gaan niet uit van uw huis maar van uw ‘thuis’. Wonen en leven is immers aanzienlijk belangrijker dan ‘de woning’ alleen genomen. U koopt niet alleen een huis maar ook een woon- en leefomgeving. Locatie, ligging, comfort en sfeer van de woning achten wij één van de belangrijkste criteria; de woning moet bij u passen.

Dat is ons uitgangspunt en die visie vindt u terug in onze manier van werken. Daarom staat persoonlijke aandacht hoog in ons vaandel en inventariseren wij vóór alles de wensen van u als cliënt. Het aankopen van een nieuwe woning is voor u geen dagelijkse bezigheid en in de huidige markt kunt u al gauw achter het net vissen. Daar komt ook bij dat de verkopende partij, in de meeste gevallen een verkoopmakelaar heeft, welke de vraagprijs en de verkoopinformatie heeft vastgesteld. Deze makelaar dient uiteraard het belang van de verkopers. Hoe mooi is het dan als u wordt geholpen door een deskundige aankoopmakelaar die u bijstaat bij het bekijken van woningen, u voorziet van reële informatie en de onderhandelingen voor u doet zonder de nodige emoties die er voor u bij zullen komen kijken. 

Onze aankoopbegeleiding bestaat uit:
Uw zoektocht naar een geschikte woning
Bezichtigen van de woning
Kadastraal onderzoek en onderzoek naar erfdienstbaarheden
De onderhandelingen
Taxatie en eventueel het regelen een bouwkundige keuring
Het inhoudelijk controleren van de koopakte
Begeleiding bij de overdracht
Nazorg 

Kom eens langs op ons kantoor voor een gesprek. Dan kunt u alle mogelijkheden met een van onze makelaars bespreken gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Zo kunt u ons leren kennen en weet u wat u aan ons heeft als u ons zou inschakelen als uw aankoopmakelaar. Belt u ons gerust voor het maken van een afspraak.
 

Taxaties

Voor verschillende doeleinden kan het zijn dat u een taxatierapport nodig heeft om op objectieve wijze de waarde van een woning vast te stellen.
  • Financiering bij aankoop van een nieuwe woning.
  • Overbruggingsfinanciering.
  • Extra hypotheek voor een verbouwing.
  • Oversluiten hypotheek.
  • Echtscheiding.
  • Overlijden.
Ons kantoor kan u in alle gevallen van dienst zijn en zorgen voor een benodigd taxatierapport.

NRVT gecertificeerd taxateur
Ons kantoor beschikt over gecertificeerde taxateurs. De taxaties zijn geschikt voor alle geldverstrekkers en voor een geldlening met Nationale Hypotheek Garantie. Wij taxeren via het NWWI, wat inhoudt dat de rapporten worden gevalideerd.
Het NWWI levert een gevalideerd rapport waar geldverstrekker en consument op kunnen bouwen.

Heeft u een taxatie nodig? Dan horen wij dit graag van u. Wij zijn ervan overtuigd u goed van dienst te kunnen zijn, ongeacht de reden van uw gewenste taxatie. Vul het formulier op onze contactpagina, bel ons op 0475-485006 of binnen lopen op Angsterweg 1 Vlodrop kan natuurlijk ook.